top of page

Linksmiausias vasaros TV žaidimas "Duok Penkis"


Nenoriu nieko liūdinti, bet vasara jau tuoj pat, bam ir baigsis. Tai sakau dėl to, nes LRT neseniai įkėlė jau paskutinę geriausio vasaros TV žaidimo 'Duok Penkis' seriją. Kas nežino, tai sporto, smegenų mankštos ir muzikinės viktorinos laida filmuojama Vilniuje prie Balto Tilto ant smėlio bei transliuojama LRT eteryje.

Laidą veda (rytais dabar miegantis), nuostabiai kandus ir geraširdiškai nuolankus vedėjas Ignas Krupavičius, o jo DJ ( red. pastaba “muzikos leidėjas”) patapau aš. Kaip ilgamečiam muzikinių viktorinų gerbėjui, tai buvo neįkainojamai smagi patirtis ir labai įdomus pirmasis kartas, kai dalyvavau kažkokiam televizijos projekte! Galite mane pataisyti, bet nežinau Lietuvos televizijos laidų, kuriose apskritai DJ’ui būtų skirtas tiek daug dėmesio(?)


Na taip, deja, kameros tikrai prideda keletą kilogramų, o geriausi nutikimai buvo montažo redaktorių iškirpti. Bet tikrai noriu nuoširdžiai padėkoti už gerai praleistą laiką visai filmavimo komandai, laidos prodiuseriui Mariui Sipariui ir geriausiai mano vadybininkei Sandra Daina už rekomendaciją.



Tikiuosi, kitąmet vėl busiu pakviestas dalyvauti dar didesniam projekte, kurį filmuosime Kalifornijos paplūdimyje, o tikrą DJ meną (b2b) galėsiu pademonstruoti su mažiau televizijoje žinomais DJ’ais, kaip Mamania ar Jovani. Kas nematė 'Duok penkis' laidų įrašų, ras LRT mediatekoje - https://www.lrt.lt/tema/duok-penkis


, o kitiems – 'AČIŪ, kad žiūrėjote, mieli žiūrovai, mokslo ir menų žinovai!' Smagios likusios vasaros!

bottom of page